جشنواره «طعم امید» گیلان برگزار شد

مسابقه آشپزی و جشنواره «طعم امید ۲» با موضوع طبخ غذاهای سنتی توسط افراد تاثیرگذار دارای معلولیت در گیلان برگزار شد.

به‌گزارش میراث‌آریا، محمدعلی حسینی‌نسب گفت: جشنواره «طعم امید» متشکل از مسابقه آشپزی ویژه معلولان با هدف ایجاد انگیزه، امیدبخشی، تقویت مهارت و اشتغالزایی و نیز ارتباط افراد معلول با حوزه‌های مختلف صنعت گردشگری برگزار شد.

سرپرست معاونت گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان گیلان افزود: جشنواره طعم امید ۲، در روز یکشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۳ با حمایت مجموعه‌ رستورانی افشار و با حضور محمد اسماعیل شیخ قرایی مدیرعامل انجمن معلولان پارس، یاسینی رئیس گروه تسهیل فعالیت های گردشگری و باقری نماینده انجمن معلولان استان گیلان برگزار شد. 

او بیان داشت: در این رویداد که با هدف ایجاد انگیزه به افراد دارای معلولیت برگزار شد، ۷ میز تخصصی گردشگری خوراک برنامه‌ریزی و مسابقه برگزار شد.

حسینی‌نسب اضافه کرد: در این مسابقه ۷ گروه از افراد دارای معلولیت در بخش‌های سندرم داون و معلولیت‌های جسمی و حرکتی با آشپزی غذاهای متنوع محلی به رقابت پرداختند.

سرپرست معاونت گردشگری بیان داشت: در پایان مسابقه و بعد از داوری، تعداد ۳ نفر برگزیده شدند که به مرحله کشوری راه پیدا کردند و با سه استان مازندران، گلستان و تهران به رقابت خواهند پرداخت. 

او گفت: در پایان مسابقه به تمامی شرکت‌کنندگان و داوران، لوح تقدیر و جوایزی به رسم یادبود اهدا شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1403052201141
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha